APK

Met de erkenning APK kunt u voertuigen keuren. Met onze online applicatie kunt u deze voertuigen vervolgens eenvoudig aanmelden voor een nieuwe Algemene Periodieke Keuring.

Wat is APK?

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is de Europese wettelijk verplichte keuring van voertuigen om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Het is een periodieke keuring die door een APKkeurmeester wordt uitgevoerd. Wanneer een voertuig goed gekeurd is, wordt altijd een APKkeuringsrapport verstrekt.

Om veiligheid te waarborgen, dient het voertuig na de APK-keuring ook aangeboden te worden aan een garagebedrijf voor eventuele reparaties. De APK-keuring staat los van het reguliere onderhoud van een voertuig en dient in Nederland plaats te vinden. Indien u zich in het buitenland bevindt kunt u uw voertuig ook in België of Spanje APK laten keuren volgens de Nederlandse wetgeving

Prijs

Voor APK keuringen kunt u gebruik maken van onze online applicatie. Ook kunnen wij u helpen met uw APKaanvraag bij de RDW. Neem voor de mogelijkheden en scherpe tarieven contact met ons op.

Heeft u vragen?

Of wilt u gebruik maken van onze online applicatie? Neem dan contact met ons op via: +31(0)55 533 94 43 of automotive@car-go.nl

Waarom Cargo?

  • Gratis advies van experts
  • Wereldwijd netwerk
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteit en ontzorging
  • Scherpe tarieven