Bedrijfsvoorraad

Handelt u in voertuigen die uw eigendom zijn maar wilt u deze voertuigen niet registreren op uw eigen naam? U kunt deze voertuigen dan in de zogenoemde bedrijfsvoorraad opnemen. Daarvoor heeft u een erkenning ‘Bedrijfsvoorraad’ van de RDW nodig. Wij kunnen u helpen met de aanvraag van deze erkenning.

Voordelen bedrijfsvoorraad

Met deze erkenning kunt u de voertuigen die u ingekocht heeft opnemen in de bedrijfsvoorraad van uw bedrijf. Wanneer u voertuigen inkoopt kunt u hiervoor zelf vrijwaringsbewijzen uitschrijven of printen. Voertuigen die in uw voorraad staan, zijn vrijgesteld van motorrijtuigenbelasting en APK-plicht.

Voertuigen die zijn opgenomen in de voorraad dienen wel verzekerd te zijn, onder Registratie Dekking Bedrijfsvoorraad (RDB). Deze verzekering is via reguliere verzekeringsmaatschappijen af te sluiten.

Bedrijfsvoorraad: wat u nodig heeft

Om voertuigen in uw voorraad op te kunnen nemen heeft u een RDW en ‘Bedrijfsvoorraad’ erkenning nodig (ORB).

Prijs

Voor aanmelding kunt u gebruik maken van onze online applicatie. Ook kunnen wij u helpen met uw aanvraag erkenning bedrijfsvoorraad bij de RDW. Neem voor de mogelijkheden en scherpe tarieven contact met ons op.

Heeft u vragen?

Of wilt u zich aanmelden voor onze online applicatie? Neem dan contact met ons op via: +31(0)55 533 94 43 of automotive@car-go.nl

Waarom Cargo?

  • Gratis advies van experts
  • Wereldwijd netwerk
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteit en ontzorging
  • Scherpe tarieven