Export dienstverlening (ED)

Wanneer klanten een voertuig gekocht hebben bij een derde partij maar deze via u voor export willen aanmelden, heeft u de erkenning Export Dienstverlening (ED) nodig. Met onze online applicatie kunt u deze voertuigen makkelijk en snel aanmelden. Tevens kunt u hiermee het voertuig eenvoudig 14 dagen WA verzekeren en eventueel voorzien van een douanedocument.

Wat is Export Dienstverlening?

Met de bevoegdheid Export dienstverlening (ED) van de RDW kunt u voertuigen namens derden voor uitvoer aanmelden. Bijvoorbeeld wanneer uw klant een voertuig gekocht heeft bij een partij die dit voertuig niet kan aanmelden voor export omdat deze niet de juiste vergunning heeft. Met de Export Dienstverlening kunt u alsnog de kentekenregistratie in Nederland van dit voertuig beëindigen.

Verzekeren voertuig met Export Dienstverlening

Met onze online applicatie kunt u 14 daagse verzekeringen met één druk op de knop aanmaken. Voor het aanmaken van de groene kaart worden de gegevens van het voertuig en de klant automatisch overgenomen vanuit de Export Dienstverlening transactie. Vervolgens drukt u zelf de groene kaart met één druk op de knop af.

Prijs

Voor Export Dienstverlening aanmeldingen kunt u gebruik maken van onze online applicatie. Ook kunnen wij u helpen met uw Export Dienstverlening aanvraag bij de RDW. Neem voor de mogelijkheden en gunstige tarieven contact met ons op.

Heeft u vragen?

Of wilt u ED aanvragen? Neem dan contact met ons op via: +31(0)55 533 94 43 of automotive@car-go.nl

Waarom Cargo?

  • Gratis advies van experts
  • Wereldwijd netwerk
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteit en ontzorging
  • Scherpe tarieven