Online Registratie Bedrijfsvoorraad (ORB) en vrijwaren

Met onze online applicatie kunt u voertuigen die u aangekocht heeft online registreren voor uw bedrijfsvoorraad. Dit wordt Online Registratie Bedrijfsvoorraad (ORB) genoemd.

Wat is een bedrijfsvoorraad?

Wanneer u handelt in voertuigen die u niet wilt registreren op uw eigen naam, kunt u deze opnemen in uw bedrijfsvoorraad.

ORB: online vrijwaren

Het is mogelijk om voertuigen online te vrijwaren. Wij bieden hiervoor een online applicatie aan. Met onze applicatie kunt u voertuigen online registreren in uw bedrijfsvoorraad. Wanneer u een voertuig koopt kunt u deze dus direct opnemen in uw bedrijfsvoorraad.

Degene die aan u een voertuig verkoopt, wil graag een vrijwaring van u ontvangen. Om het vrijwaringsproces zo eenvoudig mogelijk te maken kunt u vanuit deze applicatie de vrijwaring direct naar uzelf of iemand anders mailen.

ORB mobiel: mobiel vrijwaren

Met onze mobiele applicatie kunt u de voertuigen die u aankoopt ook met uw smartphone registreren in de Online Registratie Bedrijfsvoorraad (ORB). Ook hier kunt u de vrijwaring direct vanuit de applicatie naar de verkoper mailen en het bedrijfsvoorraad deel naar uzelf mailen.

Prijs

Voor uw ORB aanmeldingen kunt u gebruik maken van onze online applicatie. Ook kunnen wij u helpen met uw ORB aanvraag bij de RDW. Neem voor de mogelijkheden en scherpe tarieven contact met ons op.

Heeft u vragen?

Of wilt u gebruik maken van onze online applicatie? Neem dan contact met ons op via: +31(0)55 533 94 43 of automotive@car-go.nl

Waarom Cargo?

  • Gratis advies van experts
  • Wereldwijd netwerk
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteit en ontzorging
  • Scherpe tarieven