Tenaamstellen voertuigbedrijf (TV)

Wanneer u een nieuw voertuig of een voertuig uit uw bedrijfsvoorraad verkocht heeft, kan het voertuig tenaamgesteld worden. Met onze online applicatie kunt u dat eenvoudig zelf doen. Ook kunnen wij u helpen bij de aanvraag van deze bevoegdheid bij de RDW.

Wat is Tenaamstellen Voertuigbedrijf?

Wanneer u een voertuig aan een klant verkocht heeft moet het kentekenbewijs worden overgeschreven op de naam van de nieuwe eigenaar. Dit heet tenaamstellen. Met de RDW erkenning TV (tenaamstellen voertuigbedrijf), kunt u zelf voertuigen die u verkocht heeft tenaamstellen op naam van de nieuwe eigenaar.

Online applicatie Tenaamstellen Voertuigbedrijf

Met onze online applicatie kunt u eenvoudig en snel voertuigen tenaamstellen aan een nieuwe eigenaar. Voorwaarde is wel dat u een erkenning Tenaamstelling Voertuigbedrijf van de RDW heeft.

Prijs

Voor TV aanmeldingen kunt u gebruik maken van onze online applicatie. Ook kunnen wij u helpen met uw TV aanvraag bij de RDW. Neem voor de mogelijkheden en gunstige tarieven contact met ons op.

Heeft u vragen?

Of wilt u gebruik maken van onze online applicatie? Neem dan contact met ons op via: +31(0)55 533 94 43 of automotive@car-go.nl

Waarom Cargo?

  • Gratis advies van experts
  • Wereldwijd netwerk
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteit en ontzorging
  • Scherpe tarieven