BPM Teruggave

Wanneer u uw voertuig uitvoert naar een ander Europees land, komt u in aanmerking voor teruggave van BPM. Hiervoor moet u de BPM berekenen en een schriftelijke aanvraag indienen. Wij kunnen u helpen met deze berekening en de aanvraag.

BPM teruggave bij export

Personenauto’s, lichte bedrijfsauto’s en motoren die in Nederland geregistreerd zijn na 15-10-2006 en worden geëxporteerd naar een land binnen de EU, komen in aanmerking voor BPM teruggave. Deze teruggave kan aangevraagd worden door de verkoper bij de belastingdienst. De verkoper heeft daarvoor een bewijs nodig dat het voertuig is geregistreerd in een ander EER-land (EU-lidstaten plus Noorwegen, IJsland en Liechtenstein). Geen bewijs betekent geen BPM-teruggaaf. Daarnast is het voor BPM teruggave belangrijk dat u de BPM op de juiste manier berekent.

BPM laten berekenen

Door gebruik te maken van onze BPM teruggave service bent u ervan verzekert dat uw voertuig binnen de EER geregistreerd wordt en u uw BPM bedrag terugkrijgt. Wij zorgen ervoor dat de BPM op de juiste manier wordt berekend en regelen de noodzakelijke documenten zoals belastingdienstformulieren en buitenlandse registratie. U weet dan niet alleen zeker dat er geen fouten gemaakt worden, maar u ontvangt het restbedrag ook vooraf en binnen vijf dagen op uw rekening.

BPM teruggave laten verzorgen

Wij kunnen de BPM berekening en aanvraag voor u verzorgen. Er zijn een aantal voorwaarden:

  • U moet uw voertuig via ons service-center in Apeldoorn laten uitvoeren
  • Het voertuig moet voldoen aan de wetgeving zodat BPM berekenen mogelijk is

Prijs

Neem voor de mogelijkheden en gunstige tarieven contact met ons op.

Heeft u vragen?

Of wilt u de BPM teruggave door ons laten verzorgen? Neem dan contact met ons op via: +31(0)55 533 94 43 of automotive@car-go.nl

Waarom Cargo?

  • Gratis advies van experts
  • Wereldwijd netwerk
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteit en ontzorging
  • Scherpe tarieven