Een zeecontainer kopen of huren voor transport over zee met Cargo Shipping.

Met Cargo Shipping kunt u wereldwijd goederen laten transporten. Over de weg, door de lucht of over zee. Wij hebben alle kennis er ervaring in huis om dit perfect voor u te organiseren en uit te voeren. Wij zijn specialist in het verschepen van voertuigen en containers. Wij nemen u daarbij alle administratieve rompslomp uit handen, van uitvoerverklaringen tot en met EUR.1- en douanedocumenten. Wij verzorgen de verscheping over de hele wereld.

Een zeecontainer kopen of huren?

U kunt een zeecontainer kopen of huren. Cargo Shipping biedt u beide mogelijkheden. Gaat het om een eenmalig project, of om een kleine hoeveelheid goederen? Dan kan huren een goede optie zijn. Gaat het om een langer traject, dan is een zeecontainer kopen wellicht het verstandigste. Een zeecontainer kopen betekent een flinke investering doen. Wilt u een zeecontainer kopen, laat u dan eerst goed informeren. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons een zeecontainer kopen. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar.

Waarom een zeecontainer kopen?

U kunt een zeecontainer kopen voor het vervoer van goederen. Uiteraard wilt u een zeecontainer kopen voor vervoer dat gedeeltelijk per schip gebeurt. Zeecontainers passen daarnaast ook op vrachtwagen en treinen. Maar u kunt ook een zeecontainer kopen of huren om deze te gebruiken voor de (tijdelijke) opslag van goederen.

Van welk formaat wilt u een zeecontainer kopen of huren?

Wij hebben zeecontainers van 20 ft en van 40 ft. Een 20 ft zeecontainer heeft binnenmaten van 5.89 meter (l) x 2,34 meter (b) x 2,39 meter (d). De inhoud is 33,2 m³. Wilt u een 40 ft zeecontainer kopen of huren dan heeft u het over een zeecontainer met binnenmaten van 12,01 meter (l) x 2,34 meter (b) x 2,39 meter (d). De inhoud is 67,7 m³

Een reefer zeecontainer kopen?

Heeft u goederen die gekoeld getransporteerd moeten worden? Geen probleem! U kunt bij ons ook een reefer zeecontainer kopen of huren. Hierin zitten koel-vriesmachines waarmee u de temperatuur gedurende de hele reis kunt beheersen. Een reefer zeecontainer kopen is de perfecte oplossing voor vervoer of opslag van uw voedingsmiddelen en dranken.

Wilt u uw container op de grond of op een trailer geplaatst hebben?

Wij regelen het graag voor u. Daarnaast kunt u aangeven of uw container in één keer geladen wordt, of dat de container enkele dagen moet blijven staan.

Weet u al precies wat u nodig heeft?

Op deze site kunt u direct een container boeken voor verscheping naar alle bestemmingen wereldwijd. Weet u nog niet precies wat u nodig heeft? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Ook dat kan via deze site.

Waarom Cargo Shipping?

Wij begeleiden u graag gedurende het hele traject.

  • Om te beginnen maken wij voor u een offerte, nadat wij uw wensen geïnventariseerd hebben.
  • Wij geven u advies over de te verschepen container. Gaat u een zeecontainer kopen of is huren een betere optie? En wij berekenen samen met u het gewenste formaat van de container.
  • Wij zorgen ervoor dat de container op elk gewenst adres binnen Europa wordt opgehaald.
  • Wij zorgen ervoor dat de container in de gewenste haven wordt afgeleverd.
  • Wij regelen de benodigde douaneformaliteiten

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op: +31(0)55 5342622 of shipping@car-go.nl. U kunt ook een offerte aanvragen of direct een vracht boeken.

Why Cargo?

  • Free advice from experts
  • Worldwide network
  • Personal contact
  • Quality and peace of mind
  • Sharp rates