Online douanedocumenten

Vraagt u vaker douanedocumenten aan? Dan kan het zeer interessant zijn om gebruik te maken van onze online software waarmee u zelf uw douanedocumenten kunt aanvragen.

Automatisch en goedkoop douanedocumenten regelen

Als douane expert hebben wij software ontwikkeld waarmee wij digitaal aangifte kunnen doen bij de douane. Wij stellen deze software ook tot beschikking aan onze klanten. Dat betekent dat u zelf aangifte kunt doen bij de douane, eenvoudig en tegen een zeer sterk tarief!

Voordelen online uitvoeraangifte

 • Gebruiksvriendelijk: de applicatie is eenvoudig te bedienen en onthoudt uw gegevens en de gegevens van uw klanten
 • Snel: een aanvraag indienen met de applicatie is een kwestie van minuten
 • Direct inzicht: u hoeft nooit meer achter de status van uw aanvraag aan te bellen, de applicatie geeft dit automatisch en direct weer
 • Sluitende administratie: uw administratie is 100% sluitend, wat betekent dat u altijd recht heeft op het BTW-nultarief
 • Kosten besparen: door automatisering van ons systeem, kunnen wij deze service tegen een fractie van de prijs die u elders betaalt aanbieden
 • Tijd besparen: u hoeft niet meer naar de douane te rijden, maar doet uw aangifte vanaf uw computer of smartphone

Demo

Bent u geïnteresseerd in een demo van onze applicatie of wilt u meer informatie? U kunt zich aanmelden middels dit formulier. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen voor een afspraak.

Prijs

Neem voor onze scherpe tarieven contact met ons op.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via: export@car-go.nl of +31(0)55 533 94 43

Wat onze klanten over ons zeggen

“We zijn overgestapt naar online aangeven via Cargo omdat we nu zelf alles makkelijk terug kunnen vinden, flexibeler zijn en kosten besparen. Daarnaast zijn we niet meer afhankelijk van de expediteur die eerst onze douane aangiften regelde.”
Hanneke Kuypers – Van Dijk Heavy Equipment

 

“De eenvoudige werkwijze van de applicatie levert rust op. Daarnaast besparen we geld, gaan de aanvragen sneller en is controleren eenvoudiger.”
Frank van Splunter – JB Trading

 

“Ik ben erg tevreden met de online aangifte applicatie. Wanneer ik een probleem heb word ik snel en goed geholpen. Cijfer is een 9.”
Autobandenhandel Yde – Yde van der Veen

 

“Aangifte doen is nu makkelijker, goedkoper en we hebben een duidelijke administratie. De communicatie met Cargo is goed. Als je een vraag hebt word je snel en vakkundig geholpen.”
Twan Jochems – Jochems Machinery

 

“Door te werken met de online applicatie van Cargo Export is het voor ons mogelijk om op een professionele manier klanten uit het buitenland te bedienen. Normaal hebben wij de documenten voor export binnen een kwartier klaar. Dit wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Na een lange reis willen ze namelijk zo snel mogelijk de weg weer op met de juiste documenten.”
Harry Oostland – Oostland automobielen

 

“Wij waren één van eerste gebruikers van de online aangifte applicatie en ervaren het contact met Cargo nog steeds als zeer positief.”
Monique Smaling – Auto Smaling

Waarom Cargo?

 • Gratis advies van experts
 • Wereldwijd netwerk
 • Persoonlijk contact
 • Kwaliteit en ontzorging
 • Scherpe tarieven