DOE EEN GRATIS BPM CALCULATIE OP WWW.BPMCALCULATIE.NL

Auto import Duitsland

De kwaliteit van Duitse auto’s is wereldwijd onovertroffen en staat voor degelijkheid, luxe en betrouwbaarheid. Bijkomend voordeel is dat de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s in Duitsland een stuk lager zijn dan in Nederland. Het is dan ook niet vreemd dat bedrijven en particulieren op zoek gaan naar manieren om een auto uit Duitsland te importeren. Er komen echter nogal wat administratieve handelingen kijken bij een auto import Duitsland.

De auto’s moeten in Duitsland worden afgemeld en vervolgens weer in Nederland bij de RDW worden aangemeld, gekeurd en toegelaten voor het Nederlandse wegennet. Vergeet daarbij de wettelijke verzekeringen niet en u krijgt te maken met het invullen van diverse in- en uitvoerdocumenten en andere douaneformaliteiten in zowel Nederland als Duitsland. Ook de aanvraag van tijdelijke kentekens en kentekenbewijzen voor auto import Duitsland hoort hierbij. Cargo helpt en ondersteunt graag bij de import van een Duitse auto.

Administratieve ondersteuning bij auto import uit Duitsland

De administratieve handelingen bij een succesvolle auto import Duitsland kunnen al snel overweldigend op u overkomen, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. Cargo neemt daarom het administratieve werk graag voor u uit handen. We verzorgen indien gewenst het hele importtraject en staan altijd klaar voor begeleiding wanneer u dat nodig heeft.

Cargo heeft geen 9-tot-5-mentaliteit en bemiddelt als tussenpersoon bij het vervoer van uw auto vanuit Duitsland naar Nederland. Een auto imporen uit Duitsland wordt zo een aantrekkelijke optie, zonder dat het u veel inspanning hoeft te kosten. U heeft meer tijd beschikbaar om geschikte auto’s te zoeken en u verzekert zich ervan dat u zich over de correcte administratieve afhandeling geen zorgen hoeft te maken.

Traject auto import Duitsland volledig verzorgd

Cargo helpt u bij het volledige traject van auto import Duitsland en is gespecialiseerd in de administratieve dienstverlening van exportdocumentatie ter ondersteuning van de transport van voertuigen naar binnen- en buitenland. We helpen u graag bij de afhandeling van uw auto import Duitsland, zodat u onbezorgd op zoek kunt gaan naar de beste Duitse auto’s voor verkoop in Nederland.

Heeft u vragen?

Of wilt u een auto importeren? Neem dan contact met ons op via: +31(0)55 870 00 65 of importservice@car-go.nl

Waarom Cargo?

  • Gratis advies van experts
  • Wereldwijd netwerk
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteit en ontzorging
  • Scherpe tarieven