Cargo Automotive

Cargo Automotive is uw expert op het gebied van alle RDW diensten, import & export van voertuigen en het doorlinken van uw voorraad naar een breed aanbod aan verkoopportalen.

Wij helpen jaarlijks duizenden relaties uit binnen- en buitenland bij een scala aan diensten.

automotive

CARGO online dienstenapplicatie

Cargo biedt het platform voor autobedrijven voor het afhandelen van alle mogelijke automotive taken op één plek. Via onze dienstenapplicatie kan het gehele proces voor een auto worden doorlopen: van het vrijwaren in uw bedrijfsvoorraad tot het online plaatsen om te adverteren in slechts een paar kliks.

Maar ook de handelingen voor export zijn eenvoudig te doorlopen in de applicatie! Van ‘afmelden voor export’ naar de benodigde douanedocumenten tot en met de groene kaart voor de exportverzekering. Dankzij onze handige en uitgebreide dienstenapplicatie worden alle gegevens uit de eerder ingegeven stappen automatisch ingevuld en bespaart u veel tijd.

In de dienstenapplicatie hangen dus alle mogelijke RDW-diensten in één overzicht. Zoals uw bedrijfsvoorraad (ORB), tellerstandcontrole, APK afhandeling, online registratie export handelaren (OREH) en export dienstverlening (ED). Daarnaast is het via de applicatie mogelijk om direct de benodigde export- & douanedocumenten en groene kaarten te verwerken.

CARGO-abonnement

De dienstenapplicatie is beschikbaar voor alle CARGO-abonnees. Toegang tot de applicatie is standaard bij het abonnement inbegrepen. Daarnaast biedt het abonnement de mogelijkheid om gebruik te maken van onze toegewijde helpdesk voor al uw vragen. Tevens kunt u via de applicatie alle benodigde materialen bestellen, zoals plastic platen, kentekenstickerprinters en stickers. Een basis abonnement is al beschikbaar voor €4,50 per maand.

Met het basis abonnement kunt u éénvoudig via de dienstenapplicatie de verschillende documenten aanvragen, zoals onder andere een EUR.1 of COC-document.

Het abonnement kan naar wens worden uitgebreid met meer diensten in de applicatie, dit werkt volgens het stapelprincipe. Alle eerdergenoemde diensten kunnen worden geactiveerd op basis van behoefte, er wordt dus nooit betaald voor diensten die u niet gebruikt! Neem voor meer informatie contact met ons op.

CARGO-Advertentiemodule

Snel en eenvoudig uw voorraad onder de aandacht brengen bij oneindig veel potentiële autokopers. Het kan met de advertentiemodule van Cargo International. Via onze deze module van onze dienstenapplicatie kan u met slechts enkele kliks alle gewenste auto’s uit u voorraad aanbieden via meer dan 100 nationale en internationale advertentieportalen.

Bij Cargo betaald u geen extra doorvoerkosten om uw voorraad te adverteren. Bij deze module is keuze uit 4 beschikbare pakketten: bij alle pakketten is een koppeling van de voorraad met uw eigen website. Verder verschillen de pakketten in het aantal te koppelen advertentiewebsites. Het 4e pakket is speciaal voor vrachtauto’s.

Auto export

Het meeste voor auto export kunt u regelen via de online dienstenapplicatie. Zoals de groene kaart, een COC-document, BPM-exportteruggave en ook de Duitse brieven (KFZ-zulassung). Ook verschepen kan via de dienstenapplicatie worden geregeld. Met een abonnement profiteert uw ook van (staffel)kortingen op diverse documenten. Dus naast het gemak, bespaart u ook nog in de kosten.

Maar ook voor tijdelijke kentekens voor de export kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan het Kurzzeitkennzeichen, Zollkennzeichen of Oostenrijks platen.

Auto import

Het gehele proces voor het importeren van een auto kan door Cargo International uit handen worden genomen. Denk hierbij aan transport, documentatie, bpm-berekeningen en het inklaren van goederen. Vraag snel meer informatie aan.

Heeft u vragen?

Of wilt u gebruik maken van één van onze diensten?
Neem dan contact met ons op.