CARGO Diensten | De nr. 1 online applicatie voor autobedrijven

Cargo International biedt hét platform voor autobedrijven. U verwerkt alle mogelijke handelingen in CARGO Diensten. U klikt eenvoudig door het hele proces: van vrijwaren in uw bedrijfsvoorraad, online adverteren van uw bedrijfsvoorraad, aanmaken van een exportverzekering of exportdocumenten in slechts enkele klikken!

Het abonnement is volledig aan te passen aan uw behoeften. U stapelt de benodigde blokken en betaalt dus uitsluitend voor diensten die u wilt gebruiken!

Alle RDW-diensten in één overzicht

Direct uw voorraad adverteren | CARGO Diensten

Binnen enkele kliks alle gewenste voertuigen uit uw bedrijfsvoorraad aanbieden via meer dan 100 nationale en internationale advertentieportalen. Het kan! Uw voorraad direct onder de aandacht bij oneindig veel potentiële autokopers!

CARGO diensten aanvragen

Export- & douanedocumenten aanmaken | CARGO Diensten

EUR.1 document

Alles voor export in één applicatie! Meldt u een voertuig af voor export? Dan maakt u met hetzelfde gemak alle benodigde documenten aan voor export. Alle eerder ingevulde gegevens worden automatisch overgenomen in de velden. Zo bespaart u veel tijd!

Groene kaart exportverzekering aanvragen | CARGO Diensten

De groene kaart, ook wel de exportverzekering. Indien u een voertuig verkoopt voor export, kunt u hierbij een exportverzekering van 14 dagen leveren. Met dit verzekeringsbewijs kan uw klant rijdend terug naar het land van bestemming.

verzekering

Een Duitse brief (Zulassung) aanvragen | CARGO Diensten

Kfz-Zulassung

Een Duitse brief (Kfz-Zulassung) is een Duits kentekenbewijs. Met een Duitse registratie kunt u de BPM-teruggave bij export versnellen. Het aanvragen is één van de standaard exportstappen in onze applicatie. U regelt uw aanvraag eenvoudig en snel in CARGO Diensten. 

Nog meer export & import voor autobedrijven

Er is zoveel mogelijk. Denk aan een COC-document, BPM-exportteruggave of een BPM-berekening. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de mogelijkheid van een Duitse brief (KFZ-Zulassung) of een tijdelijk kenteken. Cargo International is al meer dan 20 jaar dé im- & exportspecialist voor de autobranche.

In de applicatie CARGO Diensten regelt eenvoudig alles zelf. Uiteraard kunnen wij u waar nodig ondersteunen of zelfs volledig ontzien.

Alles voor het exporteren van een voertuig

Auto export: een vak apart, zoals ze dat zeggen. Er komt veel bij kijken en er zijn enorm veel regels die aan veranderingen onderhevig zijn. Met onze applicatie is het een stuk eenvoudiger en doorloopt u ongemerkt alle vereiste/benodigde stappen. Zodra u een voertuig afmeldt voor export, krijgt u direct de mogelijkheid deze te verzekeren. Tevens is het direct mogelijk een Duitse brief aan te vragen en het BPM-teruggaveformulier te downloaden. Zo maken wij auto export toch heel eenvoudig. Tevens kunt u via CARGO de benodigde RDW-goedgekeurde kluis bestellen.

Alles voor het importeren van een voertuig

Bij het importeren van een auto komt veel kijken. U heeft een voertuig in het buitenland gekocht, dan komt daar het transport bij en moet de auto in Nederland door de keuring. Vervolgens komt de verdere financiële afhandeling, zoals de BPM-calculatie voor de belastingdienst. Wij zijn specialist in het hele proces, maak het uzelf makkelijk en laat ons helpen. Dit kan per onderdeel of eenvoudig in pakketvorm.

Tijdelijke kentekens

Tijdelijke kentekens voor import en export regelt u eenvoudig bij Cargo International. Op de website vraagt u direct en heel eenvoudig alle tijdelijke kentekens aan. Kies uit onderstaande mogelijkheden of bekijk hier een uitgebreider overzicht met extra toelichting.

Oostenrijkse platen

Tijdelijke transitkentekens voor overbruggingsritten van A naar B.

Bedoeld voor alle typen voertuigen. Reeds afgemeld in het buitenland. Voorzien van 21-daagse WA-verzekering.

Zollkennzeichen

Voertuig gekocht in Duitsland en exporteren naar eindbestemming?

Dit exportkenteken is min. 14 dagen tot max. 1 jaar geldig. Voor voertuigen met Duitse registratie opgegeven voor export.

Kurzzeitkennzeichen

Voertuig in 5 dagen vanuit Duitsland naar Nederland vervoeren.

Binnen 5 dagen moet het voertuig Duitsland verlaten. Let op: kenteken niet geldig in Nederland. Vervoer tot de NL-grens.

RDW-kentekens

Bij de export van één of meerdere voertuigen. Met geldige APK.

RDW-kentekens voor uitvoer zijn maximaal 14 dagen geldig, tenzij de APK van het betreffende voertuig eerder verloopt.