Cargo Automotive

Cargo Automotive is uw expert op het gebied van alle RDW-diensten, import & export van voertuigen en het doorlinken van uw bedrijfsvoorraad naar een breed aanbod aan verkoopportalen.

Wij helpen jaarlijks duizenden relaties uit binnen- en buitenland bij een scala aan diensten.

automotive

CARGO Online Dienstenapplicatie

Cargo International biedt het platform voor autobedrijven voor het afhandelen van alle mogelijke automotive-taken op één plaats. Via onze dienstenapplicatie kan het gehele proces voor een auto worden doorlopen: van het vrijwaren in uw bedrijfsvoorraad, tot het online plaatsen om de voorraad te adverteren in slechts enkele kliks.

Maar ook de handelingen voor export zijn eenvoudig te doorlopen in de applicatie! Van ‘afmelden voor export’ naar de benodigde exportdocumenten, tot en met de groene kaart als exportverzekering. Dankzij onze handige en uitgebreide dienstenapplicatie worden alle gegevens uit de eerder ingegeven stappen automatisch ingevuld en bespaart u veel tijd.

In de dienstenapplicatie hangen dus alle mogelijke RDW-diensten in één overzicht. Zoals uw bedrijfsvoorraad (ORB), tellerstandcontrole, APK-afhandeling, Online Registratie Export Handelaren (OREH) en Export Dienstverlening (ED). Daarnaast is het mogelijk om direct via de applicatie de benodigde export- & douanedocumenten en groene kaarten te verwerken.

CARGO-abonnement

De dienstenapplicatie is beschikbaar voor alle CARGO-abonnees. Toegang tot de applicatie is standaard bij het abonnement inbegrepen. Daarnaast biedt het abonnement de mogelijkheid om gebruik te maken van onze toegewijde en kundige helpdesk voor al uw vragen. Tevens kunt u via de applicatie alle benodigde materialen bestellen, zoals plastic platen, kentekenstickerprinters en kentekenstickers.

Met het basisabonnement kunt u éénvoudig via de dienstenapplicatie de verschillende documenten aanvragen, zoals onder andere een EUR.1 certificaat of COC-document.

Het abonnement kan naar wens worden uitgebreid met meer diensten in de applicatie, dit werkt volgens het stapelprincipe. Alle eerdergenoemde diensten kunnen worden geactiveerd op basis van behoefte, er wordt dus nooit betaald voor diensten die u niet gebruikt! Neem voor meer informatie contact met ons op.

CARGO-Advertentiemodule

Snel en eenvoudig uw bedrijfsvoorraad onder de aandacht brengen bij oneindig veel potentiële autokopers. Het kan met de Advertentiemodule van Cargo International. Via onze deze module van onze dienstenapplicatie kunt u met slechts enkele kliks alle gewenste auto’s uit uw bedrijfsvoorraad aanbieden via meer dan 100 nationale en internationale advertentieportalen.

Bij Cargo International betaald u geen extra doorvoerkosten om uw voorraad te adverteren. Bij deze module is keuze uit 4 beschikbare pakketten en bij alle pakketten is een koppeling van de voorraad met uw eigen website inbegrepen. Verder verschillen de pakketten in het aantal te koppelen advertentieportalen. Het 4e pakket is speciaal voor vrachtauto’s.

Auto export

Alles voor auto export kunt u regelen via onze online dienstenapplicatie. Zoals de groene kaart, een COC-document, BPM-exportteruggave of berekening en ook de Duitse brieven (KFZ-zulassung). Ook verschepen kan via de dienstenapplicatie worden geregeld. Met een abonnement profiteert u ook van kortingen op de aanvraag/aanmaak van diverse documenten. Dus naast het gemak, bespaart u ook nog in de kosten.

Maar ook voor tijdelijke kentekens voor de export kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan het Kurzzeitkennzeichen, Zollkennzeichen of Oostenrijks platen. Vraag uw Oostenrijkse platen direct via het formulier op de website aan. Dan kunnen wij uw aanvraag direct verwerken.

Auto import

Het gehele proces voor het importeren van een auto kan door Cargo International uit handen worden genomen. Denk hierbij aan transport, documentatie, bpm-berekeningen en het inklaren van goederen. Vraag snel meer informatie aan.

Heeft u vragen?

Of wilt u gebruik maken van één van onze diensten?
Neem dan contact met ons op.