Auto export

Vanuit Nederland worden veel voertuigen geëxporteerd. Wij hebben jarenlange ervaring in de auto export, alles wat daarbij komt kijken of nodig is en het wereldwijd verschepen van voertuigen. Uiteraard helpen, ontzien en adviseren wij u graag in alle zaken die komen kijken bij het exporteren van een auto. Kijk voor meer informatie over verscheping, douanedocumenten en exportdocumenten op de desbetreffende pagina’s.

Onze diensten voor auto export

Naast de online afhandeling van RDW-diensten, onze advertentiemodule, exportdocumentatie en het organiseren van transport van uw voertuigen, kunt u bij ons ook terecht voor:

Duitse brieven (kfz-zulassungen)

Duits kentekenbewijs voor BPM-terugvraag

Tijdelijke kentekenplaten

Nederlandse, Duitse en Oostenrijkse platen

Groene kaarten

De 14-daagse internationale exportverzekering.

COC-document

Officieel fabrieksdocument van een voertuig.

BPM teruggave export

BPM berekenen bij het exporteren van voertuigen.

Auto exporteren naar Afrika

Lees alles over het exporteren van een auto naar Afrika.

Auto exporteren naar Polen

Lees alles over het exporteren van een auto naar Polen.

Auto exporteren naar Zwitserland

Lees alles over het exporteren van een auto naar Zwitserland.

CARGO-dienstenabonnement

Voor onze exportdiensten kunt u ook gebruikmaken van onze online dienstenapplicatie ‘CARGO Diensten’. Hierin kunt u zelf een voertuig afmelden voor export. Verder kunt u de export- en douanedocumenten aanvragen of direct de groene kaart aanmaken. Met het basisabonnement samen met de exportmodule bent u in staat alles aan te vragen of aan te maken. U bespaart met het abonnement tijd en geld! Neem snel contact op voor vrijblijvend advies over wat voor u het passend is.