Auto export Afrika

Auto’s exporteren naar Afrika is een nog altijd groeiende markt en Cargo Shipping speelt daar een belangrijke rol in. Het zijn vooral gebruikte voertuigen die voor export naar Afrika in aanmerking komen. Ook u kunt voor auto export Afrika gebruikmaken van de diensten van Cargo Shipping. De divisie Cargo Shipping beschikt al over ruim een decennium aan ervaring op het gebied van het exporteren van goeden en voertuigen naar Afrika. U kunt met een gerust hart al het regelwerk dat bij auto’s exporteren naar Afrika komt kijken aan ons overlaten. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de export en verzorgen niet alleen de verscheping, maar regelen ook alle exportdocumenten voor auto export.

Auto export Afrika professioneel geregeld

De auto export naar Afrika kan op een professionele wijze geregeld worden door Cargo Shipping in te schakelen. Wij verschepen voertuigen naar allerlei bestemmingen in Afrika. De populairste bestemmingen voor auto export Afrika zijn Nigeria, Togo, Ghana, Angola, Benin en Sierra Leone. Het verschepen van de auto wordt tot in de puntjes geregeld en datzelfde mag u ook verwachten bij het verzorgen van de juiste exportdocumenten. Aangezien wij over de nodige kennis en ervaring beschikken en u graag over het proces van auto export Afrika willen informeren, weet u altijd waar u aan toe bent. Op het gebied van verscheping is Cargo Shipping uiteraard de expert, maar dat geldt ook voor de administratieve dienstverlening voor export van de auto naar Afrika. Cargo Export biedt bovendien de ideale online faciliteiten om zorg te dragen voor een efficiënte en juiste afhandeling van documenten.

Auto export Afrika exportdocumenten

Voor het uitvoeren van auto’s kunnen er verschillende exportdocumenten nodig zijn en wij kunnen deze documenten voor elke gewenste bestemming voor u opmaken. Een van de belangrijke documenten voor auto export is het vrijwaringsbewijs. Dat is namelijk het bewijs dat de auto die voor export in aanmerking komt, niet meer op naam staat van degene die de auto verkoopt. Daarnaast zijn er nog douanedocumenten nodig en moet de verscheping van het voertuig naar Afrika nog in orde gemaakt worden. Om de auto te kunnen verschepen moet de auto bij de haven staan en ook dat transport kan voor auto export naar Afrika door Cargo Shipping worden geregeld. Doordat alle formaliteiten bij één loket, namelijk Cargo Shipping, kunnen worden geregeld, wordt u tijd en kosten bespaard.

Auto export Afrika: wijziging in regels en wetten

Bij het inschakelen van Cargo Shipping voor auto export bent u verzekerd dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Het komt regelmatig voor dat er zich in de verschillende landen in Afrika wijzigingen voordoen met betrekking tot de auto import vanuit andere landen. Cargo Shipping blijft altijd op de hoogte van wijzigingen in regels en wetten en beschikt dan ook over actuele kennis van de wetten en regels die van toepassing zijn op het exporteren van auto’s naar Afrika.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.