BPM teruggave export

Wanneer u een voertuig exporteert naar een ander Europees land, komt u mogelijk in aanmerking voor de teruggave van BPM. Hiervoor moet u de BPM-berekenen en een schriftelijke aanvraag indienen bij de Belastingdienst. Wij kunnen u helpen met deze BPM-berekening en de mogelijke teruggave.

BPM teruggave bij export

Voertuigen die in Nederland geregistreerd zijn na 15-10-2006 en worden geëxporteerd naar een land binnen de Europese Unie, kunnen in aanmerking komen voor BPM teruggave export. Deze teruggave kan worden aangevraagd door de verkoper bij de Belastingdienst.

Voor welke voertuigen is dit mogelijk

 • Personenauto’s
 • Lichte bedrijfsauto’s
 • motoren

Bewijsvoering

De verkoper heeft voor de BPM teruggave bewijs nodig dat het voertuig is geregistreerd in een ander EER-land (EU-lidstaten plus Noorwegen, IJsland en Liechtenstein). Geen bewijs betekent geen BPM teruggave! Daarnaast is het voor een teruggave belangrijk dat u de BPM op de juiste manier berekent. Hier kan Cargo International u bij helpen.

BPM teruggave laten verzorgen

Wij kunnen de BPM-berekening en de aanvraag voor u verzorgen. Er zijn een aantal voorwaarden:

 • U moet uw voertuig via ons exporteren.
 • Het voertuig moet voldoen aan de wetgeving, zodat een BPM-berekening mogelijk is.

BPM laten berekenen

Met onze BPM-service bent u ervan verzekert dat uw voertuig binnen de EER-geregistreerd wordt en u uw BPM-bedrag terugkrijgt.

Wij zorgen voor de juiste berekening en regelen de noodzakelijke documenten. U weet zeker dat er geen fouten gemaakt worden en ontvangt het restbedrag ook nog eens vooraf en binnen vijf werkdagen op uw rekening.

  Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Benieuwd of uw auto voldoet? Upload hier uw kentekenbewijs.

  Uw bericht*