BPM Teruggave

Wanneer u uw voertuig exporteert naar een ander Europees land, komt u in aanmerking voor de teruggave van BPM. Hiervoor moet u de BPM berekenen en een schriftelijke aanvraag indienen bij de Belastingdienst. Wij kunnen u helpen met deze BPM berekening en de BPM teruggave.

BPM teruggave bij export

Personenauto’s, lichte bedrijfsauto’s en motoren die in Nederland geregistreerd zijn na 15-10-2006 en worden geëxporteerd naar een land binnen de Europese Unie, kunnen in aanmerking komen voor BPM teruggave. Deze teruggave kan worden aangevraagd door de verkoper bij de Belastingdienst. De verkoper heeft daarvoor een bewijs nodig dat het voertuig is geregistreerd in een ander EER-land (EU-lidstaten plus Noorwegen, IJsland en Liechtenstein). Geen bewijs betekent geen BPM-teruggaaf! Daarnaast is het voor een BPM teruggave belangrijk dat u de BPM op de juiste manier berekent. Hier kan Cargo International u bij helpen.

BPM laten berekenen

Door gebruik te maken van onze BPM service bent u ervan verzekert dat uw voertuig binnen de EER geregistreerd wordt en u uw BPM bedrag terugkrijgt. Wij zorgen ervoor dat de BPM op de juiste manier wordt berekend en regelen de noodzakelijke documenten zoals belastingdienstformulieren en de buitenlandse registratie. U weet dan niet alleen zeker dat er geen fouten gemaakt worden, maar u ontvangt het restbedrag ook vooraf en binnen vijf werkdagen op uw rekening.

BPM teruggave laten verzorgen

Wij kunnen de BPM berekening en de aanvraag voor u verzorgen. Er zijn een aantal voorwaarden:

  • U moet uw voertuig via ons service-center in Apeldoorn laten uitvoeren.
  • Het voertuig moet voldoen aan de wetgeving zodat BPM berekenen mogelijk is.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd of uw auto voldoet? Upload hier uw kentekenbewijs.

Uw bericht*

Heeft u vragen?

Of wilt u de BPM teruggave door ons laten verzorgen? Neem dan contact met ons op.