BPM-teruggave

Wanneer u uw voertuig exporteert naar een ander Europees land, komt u mogelijk in aanmerking voor de teruggave van BPM. Hiervoor moet u de BPM berekenen en een schriftelijke aanvraag indienen bij de Belastingdienst. Wij kunnen u helpen met deze BPM-berekening en de mogelijke teruggave.

BPM-teruggave bij export

Personenauto’s, lichte bedrijfsauto’s en motoren die in Nederland geregistreerd zijn na 15-10-2006 en worden geëxporteerd naar een land binnen de Europese Unie, kunnen in aanmerking komen voor BPM-teruggave. Deze teruggave kan worden aangevraagd door de verkoper bij de Belastingdienst. De verkoper heeft daarvoor een bewijs nodig dat het voertuig is geregistreerd in een ander EER-land (EU-lidstaten plus Noorwegen, IJsland en Liechtenstein). Geen bewijs betekent geen BPM-teruggaaf! Daarnaast is het voor een teruggave belangrijk dat u de BPM op de juiste manier berekent. Hier kan Cargo International u bij helpen.

BPM laten berekenen

Door gebruik te maken van onze BPM service bent u ervan verzekert dat uw voertuig binnen de EER geregistreerd wordt en u uw BPM-bedrag terugkrijgt. Wij zorgen ervoor dat de BPM op de juiste manier wordt berekend en regelen de noodzakelijke documenten zoals belastingdienstformulieren en de buitenlandse registratie. U weet dan niet alleen zeker dat er geen fouten gemaakt worden, maar u ontvangt het restbedrag ook vooraf en binnen vijf werkdagen op uw rekening.

BPM-teruggave laten verzorgen

Wij kunnen de BPM-berekening en de aanvraag voor u verzorgen. Er zijn een aantal voorwaarden:

  • U moet uw voertuig via ons service-center in Apeldoorn laten uitvoeren.
  • Het voertuig moet voldoen aan de wetgeving zodat BPM berekenen mogelijk is.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd of uw auto voldoet? Upload hier uw kentekenbewijs.

Uw bericht*

Heeft u vragen?

Of wilt u de mogelijke BPM-teruggave door ons laten verzorgen? Neem dan contact met ons op.