Cargo International voor al uw wegtransport

Cargo International is een Nederlands expeditiebedrijf. Wij verzorgen het transport van uw goederen over land, over zee of door de lucht. Daarbij nemen wij alle administratieve handelingen van u over. Uw goederen via wegtransport naar het land van bestemming, veilig en onbeschadigd op het moment dat u het wilt.

CARGO is uw betrouwbare partner in het wegtransport

Cargo International is specialist op het gebied van wegtransport. Wat u ook wilt vervoeren, wij zorgen voor een perfect geregeld wegtransport. Wij beheersen de hele logistieke keten van het wegtransport, van begin tot eind.

Documenten in het wegtransport

Wij verzorgen het wegtransport voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Daarbij verzorgen wij alle documenten die u bij het wegtransport nodig heeft. Wij zijn gespecialiseerd in de administratieve afhandeling van exportpapieren die nodig zijn bij het transport van voertuigen binnen en buiten Europa. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Wegtransport van voertuigen

Cargo International helpt u graag met de transport van uw auto’s. Wilt u voertuigen importeren of exporteren? Wij wijzen u de weg, zodat het autotransport vlekkeloos verloopt. Daarbij kunnen wij naast het transport over de weg, ook het transport per schip of per vliegtuig voor u verzorgen.

Online services

Daarnaast bieden wij verschillende online services aan die u het leven makkelijker maken:

Goederenvervoer over de weg

Voor Nederland is transport een belangrijke economische factor. Volgens berekeningen van de overheid wordt er nu al dagelijks binnen Nederland meer dan 1,5 miljoen goederen over de weg vervoerd. En de verwachting is dat het wegtransport de komende jaren verder zal toenemen. Cargo International stemt de dienstverlening optimaal af op de regelgeving binnen en buiten Nederland, waardoor het transport dat wij verzorgen soepel en volgens alle afspraken en regels verloopt.

Cargo International denkt verder

Of het nu gaat om wegtransport, luchttransport of zeetransport, wij vinden de beste en voordeligste oplossing voor het vervoer van uw goederen. Wij zorgen voor een goede aansluiting tussen bijvoorbeeld de aankomst van uw goederen per schip in een haven en het wegtransport van de goederen naar elke gewenste eindbestemming.

Daarbij houden wij de actualiteit en wetgeving nauwlettend in de gaten. U wilt natuurlijk niet voor onaangename verrassingen komen te staan en dat willen wij ook niet.

Voordelen:

Waarom kiest u voor Cargo International? De belangrijkste punten op een rijtje:

 • Cargo heeft een wereldwijd netwerk ter beschikking.
 • Elke verzending die wij voor u verzorgen krijgt onze persoonlijke aandacht.
 • Wij werken alleen samen met betrouwbare en servicegerichte transportbedrijven.
 • Wij nemen u al het werk uit handen.
 • Wij bieden gratis, gedetailleerde offertes en vrijblijvend advies.
 • Door onze online export applicatie heeft u op elk gewenst moment inzicht in de door u afgenomen diensten.

  Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Uw bericht*

  Heeft u meer vragen?