Algemene Periodieke Keuring

Met de erkenning APK kunt u voertuigen keuren. Met onze online applicatie kunt u deze voertuigen vervolgens eenvoudig aanmelden voor een nieuwe Algemene Periodieke Keuring.

Wat is APK?

De APK is de Europese wettelijk verplichte keuring van voertuigen om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Het is een periodieke keuring die door een keurmeester wordt uitgevoerd. Wanneer een voertuig goed gekeurd is, wordt altijd een keuringsrapport verstrekt.

Om veiligheid te waarborgen, dient het voertuig na de keuring ook aangeboden te worden aan een garagebedrijf voor eventuele reparaties. De keuring staat los van het reguliere onderhoud van een voertuig en dient in Nederland plaats te vinden. Indien u zich in het buitenland bevindt kunt u uw voertuig ook in België of Spanje laten keuren volgens de Nederlandse wetgeving

Prijs

Voor keuringen kunt u gebruik maken van onze RDW online diensten applicatie. Ook kunnen wij u helpen met uw aanvraag bij de RDW. Neem voor de mogelijkheden en scherpe tarieven contact met ons op.

Heeft u vragen?

Of wilt u gebruik maken van onze online applicatie?
Neem dan contact met ons op.