Export dienstverlening (ED)

Wanneer klanten een voertuig gekocht hebben bij een derde partij maar deze via u voor export willen aanmelden, heeft u de erkenning export dienstverlening (ED) nodig. Met onze online applicatie kunt u deze voertuigen makkelijk en snel aanmelden. Tevens kunt u hiermee het voertuig eenvoudig 14 dagen WA verzekeren en eventueel voorzien van een douanedocument.

Wat is de RDW dienst ED precies?

Met de bevoegdheid export dienstverlening van de RDW kunt u voertuigen namens derden voor uitvoer aanmelden. Bijvoorbeeld wanneer uw klant een voertuig gekocht heeft bij een partij die dit voertuig niet kan aanmelden voor export omdat deze niet de juiste vergunning heeft. Met ED kunt u alsnog de kentekenregistratie in Nederland van dit voertuig beëindigen.

Verzekeren voertuig met ED

Met onze online applicatie kunt u 14 daagse verzekeringen met één druk op de knop aanmaken. Voor het aanmaken van de groene kaart worden de gegevens van het voertuig en de klant automatisch overgenomen vanuit de Export Dienstverlening transactie. Vervolgens drukt u zelf de groene kaart met één druk op de knop af.

Prijs

Voor Export Dienstverlening aanmeldingen kunt u gebruikmaken van onze online applicatie. Ook kunnen wij u helpen met uw ED aanvraag bij de RDW. Kijk hier voor de mogelijkheden en contact met ons op.

Heeft u vragen?

Of wilt u ED aanvragen?
Neem dan contact met ons op.