Online Registratie Autodemontage (ORAD)

Wordt een voertuig gesloopt of gedemonteerd? Dan moet de RDW-registratie van dit voertuig worden beëindigd. Met onze online applicatie kunt u dat eenvoudig en snel zelf doen, alles digitaal.

ORAD, wat is dat precies?

De registratie van voertuigen die gesloopt zijn of worden, moeten bij de RDW beëindigd worden. Wanneer demontagebedrijven de RDW-erkenning ORAD hebben, zijn zij zelf bevoegd demontage- en/of sloopvoertuigen (online) bij de RDW afmelden.

Het is altijd mogelijk de Nederlandse kentekenregistratie van demontage- en/of sloopvoertuigen schriftelijk af te melden bij de RDW. Het belangrijkste voordeel van de ORAD-erkenning is dat het snel en simpel online kan.

CARGO-dienstenapplicatie voor Online Registratie Autodemontage (ORAD)

Voor ORAD is de applicatie CARGO Diensten ideaal. Voertuigenregistratie van demontage- of sloopvoertuigen afmelden bij de RDW, het kan simpel en snel online.

Aanvragen RDW-erkenning ORAD

Voor ORAD is de applicatie CARGO Diensten ideaal. Wij kunnen u uiteraard ook helpen met het aanvragen van de RDW-erkenning Online Registratie Autodemontage (ORAD). Dan kunt u daarna het afmelden eenvoudig online doen.