Tenaamstellen Voertuigbedrijf (TV)

Verkoopt u een nieuw voertuig of een voertuig uit uw bedrijfsvoorraad? Dan kan het voertuig tenaamgesteld worden. Met onze online applicatie CARGO-Diensten kunt u dat eenvoudig zelf doen. Ook kunnen wij u helpen met de aanvraag van deze RDW-dienst; Tenaamstelling Voertuigbedrijf (TV) bij het RDW.

Wat is Tenaamstellen Voertuigbedrijf?

Wanneer u een voertuig aan een klant verkoopt, moet het kentekenbewijs worden overgeschreven op de naam van de nieuwe eigenaar. Dit heet tenaamstellen. Met de RDW-erkenning TV, kunt u zelf voertuigen die u verkoopt tenaamstellen op naam van de nieuwe eigenaar. Pas na tenaamstelling gaat het voertuig uit u bedrijfsvoorraad.

CARGO-dienstenapplicatie voor Tenaamstellen Voertuigbedrijf (TV)

Voor de tenaamstelling van voertuigen is de applicatie ‘CARGO Diensten’ ideaal. U verkoopt een voertuig uit uw voorraad. Dan kan het voertuig direct door u op naam van de koper worden gezet. Simpel en snel tenaamstellen vanuit één applicatie.

Aanvragen RDW-erkenning Tenaamstellen Voertuigbedrijf (TV)

Wilt u zelf bij een verkoop direct tenaamstellen? Direct het voertuig op naam van de koper zetten? Het kan. Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij het aanvragen van de TV-erkenning bij het RDW.