Container transport

U wenst een container te transporteren, waarbij efficiëntie en snelheid de hoogste prioriteit hebben? Dan stelt Cargo International zich hierbij graag aan u voor. Op het gebied van container transport bieden wij u als gespecialiseerd Nederlands expeditiebedrijf diverse mogelijkheden. Voor elke vorm van container transport naar de door uw gewenste bestemming staan wij graag voor u klaar. Daarbij beschikt Cargo International over een wereldwijd netwerk met betrekking tot container transport over zee. Uw goederen kunnen uiteraard ook over de weg worden vervoerd. Wij zijn graag de bemiddelende tussenpersoon die voor u het container transport tot in de puntjes gaat verzorgen.

Container transporteren over zee

Een container transporteren over zee wordt door ons op een wereldwijd niveau geregeld. Ook voor het vervoeren van gekoelde inhoud voor het container transport bieden wij uitkomst. Bij transport via containers kan er gedurende het volledige proces ondersteuning worden geboden. Zo kunt u uiteraard gebruikmaken van onze expertise en op advies rekenen over het container transport over zee. Op elke bestemming in Europa kan de container worden opgehaald en het aanleveren van de containers is uiteraard mogelijk in iedere haven. Cargo International handelt alle formaliteiten uiterst zorgvuldig af, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Voordelen van container transport

Een container transporteren kent meerdere voordelen. In de eerste plaats biedt verscheping van containers een grote mate van flexibiliteit met betrekking tot de randvoorwaarden. Daarnaast is er uiteraard eveneens sprake van een grote mate van gebruiksgemak en kunnen de containers wereldwijd worden verscheept. Bovendien wordt er een ruime keuze in verschillende typen containers geboden, zoals 20 ft, 40 ft en speciale Reefer containers voor gekoelde transporten. Een container kan gehuurd worden, maar indien er op regelmatige basis goederen verscheept dienen te worden, kan het een uitkomst zijn om direct een container te kopen. Dit is echter alleen voordelig als in beide richtingen een volle container verscheept kan worden.

Formaliteiten van een container transporteren

Met betrekking tot container transport dienen er vele formaliteiten te worden afgehandeld. Er dienen dan ook meerdere handelingen te worden verricht om te kunnen voldoen aan de voorwaarden voor verscheping van containers. Het is voor veel bedrijven een uitkomst dat transport via een container en de afhandeling van alle formaliteiten uit handen kan worden gegeven aan een professioneel bedrijf. Cargo International is wat betreft een uitstekende logistieke partner die met u meedenkt en desgewenst uitgebreide informatie en advies verstrekt over de hele procedure van transport van goederen in containers. U kunt gerust op elk gewenst moment contact opnemen met betrekking tot container transport of andere diensten, die wij aanbieden op het gebied van import, vervoer over wegen of uitvoer van voertuigen.

Container transport boeken of offerte aanvragen

Cargo International biedt met betrekking tot transport met containers de mogelijkheid om online een formulier voor verscheping in te vullen en het container transport op die manier te boeken. Uiteraard wordt de gelegenheid geboden om een prijsopgave voor de transport van een container aan te vragen, zodat direct een indruk van de kosten van het container transport kan worden verkregen. Het verschepen van goederen wordt op een uiterst efficiënte wijze uitgevoerd, zodat daarop kosten bespaard kunnen worden. Dat is terug te zien in de offerte die verkregen kan worden. Het aanvragen van een offerte met betrekking tot container transport kan net als het boeken gedaan worden door online een formulier in te vullen, waarbij de transportwijze ‘container’ geselecteerd kan worden.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.