Containervervoer veilig en vertrouwd via Cargo International

Cargo International is dé organisatie waar u moet zijn voor het wereldwijd transporteren van voertuigen en goederen per container. In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het verschepen van goederen naar Afrika. Onze top bestemmingen op dit continent zijn: Nigeria, Ghana, Togo, Benin, Angola en Sierra Leone. Tevens verzorgen wij al vele jaren containervervoer naar tal van landen in het Middellandse Zeegebied. De zes top bestemmingen in deze regio zijn: Griekenland, Egypte, Israël, Turkije, Tunesië en Libië. Wij dragen niet uitsluitend zorg voor het fysieke containervervoer, maar bieden u tevens de expertise om de verscheping in elke fase te begeleiden.

Wereldwijd containervervoer

Voor het containervervoer van uw goederen kunt u bij Cargo International een 20 ft of 40 ft container huren en/of kopen. Ten behoeve van het containervervoer van uw temperatuurgevoelige goederen bieden wij de Reefer containers te huur of te koop aan. Moet uw container tijdens het transport op de grond of op een trailer geplaatst worden? Dat is geen enkel probleem, wij regelen het graag voor u. Daarnaast kunt u ook aangeven of uw container in één keer geladen wordt, of dat de container ergens een aantal dagen moet blijven staan. Tijdens het gehele traject van uw containervervoer staan wij voor u klaar als het gaat om:

  • Advies over de meest efficiënte wijze van containervervoer;
  • Het ophalen van de container op elk gewenst adres binnen Europa;
  • Het afleveren van de container in de gewenste haven;
  • Het volledig afhandelen van de benodigde douaneformaliteiten;
  • Het regelen van de RDW documenten bij het transport van voertuigen.

Online een container boeken

Om het u gemakkelijk te maken, kunt u door middel van dit formulier een boeking doen voor een verscheping van uw containervervoer. Wij verzoeken u om zo volledig mogelijk te zijn met het invullen van de gegevens. Als u nadere informatie wilt over onze diensten, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)55-5342622, of ons e-mailadres sales@cargoshippinginternational.com. Onze medewerkers hebben de kennis en ervaring in huis om te functioneren als een stabiele en betrouwbare partner wanneer het gaat om uw containervervoer.

Uw container goed verzekerd tijdens transport

Containervervoer bij Cargo International betekent betrouwbaarheid, vakkennis en persoonlijke aandacht voor uw goederen. Zo bieden wij u tevens de mogelijkheid om uw goederen tijdens het containervervoer te verzekeren. Deze verzekering van het containervervoer vervalt op het moment dat uw goederen gelost worden van het schip in de bestemmingshaven. Bent u geïnteresseerd in een dergelijke verzekering? Dan vertellen wij u graag wat de mogelijkheden en prijzen zijn.

Offerte aanvragen

De prijzen voor het vervoer van een container zijn afhankelijk van de goederen die er vervoerd moeten worden. Wilt u uw goederen graag verschepen via een betrouwbare partner voor containervervoer? Ga dan met Cargo International in zee en vraag geheel vrijblijvend vandaag nog een offerte bij ons aan door het formulier op onze website zo volledig mogelijk in te vullen. Na ontvangst van uw verzoek gaan wij direct aan de slag om u een zo scherp mogelijke prijsopgave te kunnen doen. Wij streven er altijd naar om uw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden. Elke zending, persoonlijke aandacht tegen een scherp tarief.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.
U kunt ook een offerte aanvragen of direct een vracht boeken.