Een expediteur die uw zorgen wegneemt

Heeft u een vracht of lading die u wilt vervoeren naar elders in Europa of naar waar dan ook ter wereld? Cargo International is u in zo’n geval altijd graag van dienst. Wij zijn de expediteur die maatwerk levert en u alle zorgen uit handen neemt. Er komt tenslotte nogal wat kijken bij internationaal transport.

Een expediteur dient rekening te houden met vele factoren. Denk daarbij aan administratieve formaliteiten, speciale vergunningen, transportvereisten van uw lading, een bijzondere bestemming en natuurlijk ook al het benodigde papierwerk waar een expediteur over moet beschikken. Het zijn precies deze zaken die wij voor u regelen. U hoeft enkel contact met ons op te nemen en uw verzoek bij ons neer te leggen. Vanaf dat punt verzorgt Cargo International het gehele import of export traject.  Van het ophalen op een locatie in Nederland of elders en het overal ter wereld afleveren van de lading. Service die u van een moderne expediteur mag verwachten.

Wat u van Cargo International als expediteur mag verwachten

De kerntaak van elke expediteur is vaak het vervoeren van vracht van A naar B of het regelen van alle benodigde in- en uitvoerdocumenten. Cargo International is een allround expediteur. Naast transport treden wij ook op als douane expediteur en regelen wij alle administratieve taken voor u. Het liefst weet u van tevoren wat u van een expediteur mag verwachten en wat niet. Eindeloos zoeken naar een of meer geschikte partijen is niet iets waar u uw tijd aan zou willen en moeten besteden. Er zijn namelijk goede redenen waarom u specifiek voor Cargo International zou moeten kiezen als úw expediteur. Zo valt onze dienstverlening onder te verdelen in de volgende producten:

Meer weten over deze import en export diensten en wat wij als expediteur voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met expediteur Cargo: +31(0)55 5342622 of sales@cargoshippinginternational.com.

Zoals u hierboven ziet zijn wij een deskundig expediteur van voertuigen, zoals auto’s. Maar wij houden ons niet enkel bezig met het vervoer ervan. Wanneer u een auto wilt importeren of exporteren, dan maken wij al het benodigde papierwerk in orde. Zo bent u ervan verzekerd dat alle juridische, fiscale en administratieve verplichtingen rondom het transport geregeld zijn. Daarmee valt er een hoop werk en last van uw schouders.

Ook voor tijdelijke kentekens kunt u zich tot Cargo International wenden. Wij bieden twee soorten tijdelijke Duitse kentekens aan, te weten: Kurzzeitkennzeichen (5 dagen geldig) en Zollkennzeichen (vanaf 30 dagen). Daarnaast hebben wij ook een Oostenrijks exportkenteken en het Nederlandse exportkenteken voor uw uitvoer. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Waar Cargo International groot in is

De bedrijfsfilosofie van Cargo International stoelt op service en snel schakelen. Dat merkt u direct wanneer u in gesprek gaat met een van onze medewerkers. U bouwt al gauw een goede relatie op en weet altijd precies met wie u te maken heeft. Zo weten wij ons als expediteur toch te onderscheiden.

Heeft u een vracht klaar staan bij uw bedrijfspand en wilt u die vracht zo snel mogelijk aan de andere kant van de wereld krijgen? Bij Cargo International kan het direct in één telefoontje geregeld zijn. Zo kunt u die zorg direct schrappen van uw lijst en verder gaan met uw kernactiviteit. U zou willen dat het altijd zo eenvoudig zou gaan.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.
U kunt ook een offerte aanvragen of direct een vracht boeken.