Luchtvracht

Als luchtvracht expediteur kunnen wij uw luchtvracht vanaf bijna iedere gewenste locatie wereldwijd versturen.

Huis naar huis zendingen

Wij kunnen uw vracht van ‘huis naar huis’ versturen. Wij zorgen dat de zending bij u thuis wordt opgehaald en het op de plaats van bestemming wordt afgeleverd. U kunt er ook voor kiezen dat de ontvanger de zending op het vliegveld komt ophalen.

Luchtvracht documentatie

Naast de luchtvracht verzending zelf, kunnen wij de benodigde documenten voor u regelen, zoals douane– en exportdocumenten. Wij bieden een alles in één service en doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat uw zending vlot en zonder problemen op het juiste adres wordt afgeleverd.

Voorwaarden

Niet alles mag per vliegtuig vervoerd worden. Het is bijvoorbeeld niet toegestaan om gevaarlijke stoffen te vervoeren zonder de juiste documentatie. Veel landen hanteren ook strenge regels als het gaat om de invoer van natuurlijke producten zoals fruit of kruiden. Over de (on)mogelijkheden van vracht kunnen wij u uitgebreid adviseren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op basis van de afmetingen van het pakket (lengte x breedte x hoogte), het gewicht van uw zending, ophaal locatie en de plaats van bestemming kunnen wij vrijblijvend een scherpe offerte voor u opmaken.

    Neem vrijblijvend contact met ons op!

    Uw bericht*

    Heeft u meer vragen?