AEO-certificaat voor Cargo International

Sinds 6 mei 2019 heeft Cargo International het AEO-certificaat Douane (Authorised Economic Operator). Na een strenge procedure heeft de Douane-Unie CARGO certificering C (douanevereenvoudiging) toegekend. Het AEO-certificaat is een Europese erkenning. In Amerika is het C-TPAT-programma vergelijkbaar met het AEO-certificaat. Er is wederzijdse erkenning van de certificaten, waardoor de handel tussen beide ook aanzienlijke voordelen kan opleveren.

AEO-certificaat

De AEO-certificering heeft voor Cargo International en daarmee ook voor CARGO’s relaties grote voordelen, zoals:

  • Minder fysieke- en documentcontroles; 
  • Voorrang bij controle als CARGO voor controle is geselecteerd.

Kort samengevat zijn de voordelen voor u: 

  • Snellere afhandeling; 
  • Minder administratieve handelingen; 
  • Tijdbesparing en flexibiliteit!

Wat betekent het certificaat voor ons?

Het certificaat is uitgereikt op basis van de handelswijze van een organisatie over de afgelopen jaren. Samen met een strenge check die is gedaan door de Douane. Met dit certificaat beloond de Douane Cargo International en haar relaties, voor de meer dan 20 jaar van correct zakendoen.  Samen hebben wij dit certificaat verdiend!

Er is Cargo International alles aangelegen om deze blijk van vertrouwen en daarmee het certificaat te waarborgen. In onze dienstverlening zullen wij er altijd naar streven u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Op al onze disciplines van: import, export tot shipping. Wij zijn er als uw partner.

Cargo International is uw gespecialiseerde partner in export, import, shipping en automotive.