Waarom een ééndagskentekenverzekering?

Voor een voertuig met het ééndagskenteken is een verzekering verplicht. Dit kan in met de ééndagskentekenverzekering. De verzekering kunt u hier direct via Cargo International afsluiten.

Het afsluiten van een ééndagskentekenverzekering is mogelijk voor  een personenauto, motorfiets, bestelauto of bromfiets.

Waarom een ééndagskenteken?

Een ééndagskenteken is bedoeld om een voertuig op kenteken te zetten voor de dag van de RDW-keuring, zodat de auto naar het RDW kan worden gereden. Met een ééndagskenteken mag u niet naar het buitenland en is alleen geldig op de dag van de keuring. Het kenteken is specifiek bedoeld om van het Nederlandse woonadres naar de RDW-keuring te rijden en weer terug.

Het ééndagskenteken is beschikbaar voor een personenauto, motorfiets, bestelauto of bromfiets.

De kentekenplaten

Het ééndagskenteken bestaat uit 5 zwarte tekens (1 letter gevolgd door 4 cijfers) op een witte plaat. Het kenteken dient zowel voor- als achterop het voertuig geplaatst te worden.

Uiteraard is het mogelijk om de kentekenplaten direct gestanst bij ons mee te bestellen, tijdens de aanvraag van de verzekering. Hierbij dient u wel rekening te houden met levertijd. Wij kunnen niet garanderen dat u de platen de volgende ochtend vroeg al in huis heeft.

Het ééndagskenteken aanvragen

Als u een ééndagskenteken heeft aangevraagd via de RDW, kunt u het voertuig voor een dag verzekeren via Cargo International.

Verzekering mét of zonder kentekenplaten

Maak tijdens het afsluiten de keuze voor de onderstaande opties:

Ééndagskentekenverzekering

De verzekering kost €45,- (incl. assurantiebelasting) en is alleen geldig op de dag van de keuring.

Ééndagskentekenverzekering met kentekenplaten

De verzekering + 2 gestanste metalen witte platen.
Nú maar €75,- i.p.v. €80,- en géén verzendkosten! (incl. assurantiebelasting)
(Totale besparing van €11,95!)

Aangevraagd en betaald op een werkdag voor 12:00 uur is, indien gewenst, de volgende dag al verzekerd rijden. Bij een bestelling met de kentekenplaten worden deze dezelfde nog verzonden, u dient er rekening mee te houden dat deze niet de volgende ochtend vroeg al bij u in huis zijn.