CO-A douanedocument

Binnen Europa exporteren? Dan heeft u normaal gesproken geen douanedocument nodig. Maar exporteert u naar eilandengroepen die onderdeel zijn van een Europese lidstaat, dan heeft u toch een douanedocument nodig. In dit geval gaat het om een CO-A document. U kunt het uw documenten snel via ons aanvragen of zelf opmaken via onze online douaneapplicatie 

Met het douanedocument (CO-A), ofwel de uitvoeraangifte van de douane. Het is een bewijs van uitvoer, de Confirmation of Exit. Met dit bewijs toont u aan dat u terecht 0% BTW heeft gefactureerd. 

Direct het CO-A document aanvragen:

Stuur ons direct de juiste documenten en informatie, zodat wij snel aan de slag kunnen. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen zullen wij u een prijsopgave doen. Wanneer u akkoord geeft maken wij de documenten direct in orde.

Bedrijfsnaam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Locatie van goed(eren)*
Gewicht van de goederen*
Laatste grensovergang binnen EU*

Te uploaden:

  • Verkoopfactuur
  • Kopie kentekenbewijs (in geval van auto)
  • Machtiging

Regel al uw documentatie eenvoudig en snel via onze online applicatie

Met onze applicatie maakt u eenvoudig ieder gewenst document aan en heeft u al uw documentatie op één overzichtelijke locatie, die van overal te bereiken is. Maakt u een uitvoerdocument aan dan laat het systeem direct zien of een EUR.1 invoerdocument wordt aangeraden en kunt u deze ook direct aanvragen.

Exportdocumenten

Als u gaat exporteren kan het ook zijn dat u nog exportdocumenten nodig heeft. Dit is per land verschillend. Wij vertellen u daar graag meer over op de pagina over exportdocumenten.
Lees meer over exportdocumenten.

AEO-certificering

Wij hebben het AEO-certificaat Douane (Authorised Economic Operator). Na een strenge procedure heeft de Douane-Unie Cargo de certificering C (douanevereenvoudiging) toegekend. Het AEO-certificaat is een Europese erkenning. Uiteraard brengt dit voordelen met zich mee. Denk aan snellere verwerking, voorrang bij controles en veel tijdbesparing! Lees meer.