EX-A douanedocument

Buiten Europa exporteren? Dan heeft u het EX-A document nodig voor de douane. Dit document is een vereiste als u gaat exporteren naar landen buiten de EU. U kunt uw documenten snel via ons aanvragen of zelf opmaken via onze online douaneapplicatie.

Direct het EX-A douanedocument aanvragen

Stuur ons direct de juiste documenten en informatie, zodat wij snel aan de slag kunnen.

Na aanvraag ontvangt u een factuur en na ontvangst van betaling maken wij het document direct op.

Download hier uw machtiging

Over het EX-A douanedocument

Met het EX-A document, ofwel de uitvoeraangifte van de douane, kunt u bewijzen dat de goederen de EU hebben verlaten. Het is een bewijs van uitvoer, de Confirmation of Exit. Met dit bewijs toont u aan dat u terecht 0% btw heeft gefactureerd.

Download de benodigde documenten

Regel al uw documentatie eenvoudig en snel via onze online applicatie

Met onze applicatie maakt u eenvoudig ieder gewenst document aan en heeft u al uw documentatie op één overzichtelijke locatie, die altijd bereikbaar is. Maakt u een uitvoerdocument aan dan laat het systeem direct zien of een EUR.1 invoerdocument wordt aangeraden en kunt u deze ook direct aanvragen. Uw bespaart tijd en geld.

Exportdocumenten

Als u gaat exporteren kan het ook zijn dat u nog exportdocumenten nodig heeft. Dit is per land verschillend. Wij vertellen u daar graag meer over op de pagina over exportdocumenten.
Lees meer over exportdocumenten.

AEO-certificering

Wij hebben het AEO-certificaat Douane (Authorised Economic Operator). Na een strenge procedure heeft de Nederlandse douane Cargo de certificering C (douanevereenvoudiging) toegekend. Het AEO-certificaat is een Internationale erkenning. Uiteraard brengt dit voordelen met zich mee. Denk aan snellere verwerking, voorrang bij controles en veel tijdbesparing! Lees meer.