A.TR document

Naar Turkije exporteren? Voor het importeren van en exporteren naar Turkije dient u een A.TR certificaat document te hebben. Een A.TR-document is in tegenstelling tot een EUR.1-document geen oorsprongsdocument maar een herkomstdocument, specifiek bedoeld voor transacties tussen EU-landen en Turkije.

Hoe werkt het A.TR-document?

Volgens het douane-akkoord dat de EU met Turkije heeft gesloten, mogen de meeste goederen zonder invoerrechten worden ingevoerd. De voorwaarde hiervoor is dat de herkomst van de goederen in de EU of Turkije ligt. Dit wordt in het A.TR-document vastgelegd.

Het document zal geldig worden gemaakt door de douane bij uitvoer tegelijk met de aangifte van uitvoer. Wij helpen u graag met het regelen van uw exportdocument.

Wat hebben wij van u nodig?

 • Factuur
 • Machtiging – Downloaden
 • Douanedocument
A.TR document

Vraag direct uw A.TR certificaat document aan

Bestel het A.TR document direct via onze webshop.

Minder betalen? Dat kan!
Sluit gemakkelijk een abonnement af voor onze online Diensten applicatie en u maakt meteen gebruik van alle voordelen.

Nieuwsgierig hoe dat werkt? Neem dan contact met ons op via sales@cargoshippinginternational.com of bel +31(0)55 539 01 01

Na aanvraag ontvangt u een factuur en na ontvangst van betaling maken wij het document direct op.

Download hier uw machtiging

  Bedrijfsnaam*

  Contactpersoon*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Te uploaden:

  • Verkoopfactuur

  • Machtiging

  • Douanedocument

  Regel al uw documentatie eenvoudig en snel via onze online applicatie

  Met onze applicatie maakt u eenvoudig ieder gewenst document aan en heeft u al uw documentatie op één overzichtelijke locatie, die van overal te bereiken is. Maakt u een uitvoerdocument aan dan laat het systeem direct zien of een EUR.1 of A.TR certificaat document wordt aangeraden en kunt u deze ook direct aanvragen.

  AEO-certificering

  Wij hebben het AEO-certificaat Douane (Authorised Economic Operator). Na een strenge procedure heeft de Nederlandse douane Cargo de certificering C (douanevereenvoudiging) toegekend. Het AEO-certificaat is een Internationale erkenning. Uiteraard brengt dit voordelen met zich mee. Denk aan snellere verwerking, voorrang bij controles en veel tijdbesparing! Lees meer…