CARGO helpt bij het opmaken van gecertificeerde factuurverklaringen

Exporteren naar een land waar de Europese Unie een vrijhandelsovereenkomst mee heeft? Met een factuurverklaring kun je als importeur in het land van bestemming of korting of zelfs vrijstelling van invoerrechten krijgen. In praktijk blijkt echter dat er vaak verkeerde factuurverklaringen worden afgegeven.

CARGO neemt deel aan een pilot van de Kamer van Koophandel die het afgeven van gecertificeerde digitale factuurverklaringen mogelijk maakt. Deze factuurverklaringen zijn voorzien van het kwaliteitslabel van de ICC in Parijs en een handtekening van de KVK.

Wij regelen uw gecertificeerde factuurverklaring

Klanten die een eigen douanevergunningsnummer hebben via de Rex-vergunning of de Vergunning Toegelaten Exporteur (TE), kunnen de verklaring op de verkoopfactuur zetten. Wij controleren deze verklaring, zorgen voor de juiste bewijslast, verzorgen het kwaliteitslabel van de ICC en de handtekening van de KVK.

Geen eigen douanevergunningsnummer?

Dan vraagt CARGO voor u de Rex-vergunning aan. Neem voor meer informatie contact met ons op via douane@car-go.nl of bel +31(0)55 533 9443.