Online douaneapplicatie

Exporteert u regelmatig en heeft u dus vaker douane- of exportdocumenten nodig? Onze online douaneapplicatie zorgt voor heel veel gemak. Alle documenten op één plaats maken en daarna worden ze direct opgeslagen in uw historie. Dus zo zijn altijd al uw documenten snel terug te vinden. Ook de check van uw aanvragen, door CARGO, biedt zekerheid en verkleint de kans op onjuistheden.

Bespaar tijd en bespaar op de kosten per document!

Wilt u ook gebruikmaken van de applicatie?

Bent u geïnteresseerd in onze douaneapplicatie en wilt u meer informatie of een demonstratie? Geef dan uw gegevens door en wij nemen contact met u op.

  Bedrijfsnaam*

  Contactpersoon*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Hoeveel documenten heeft u per maand nodig?*

  Geef indien gewenst uw voorkeuren aan

  Alles kan met de applicatie

  Maak alle benodigde douane- en exportdocumenten snel en eenvoudig aan in onze applicatie.

  Bespaar op de kosten per document!

  Doorloop het eenvoudig het volledige proces, sla u aangemaakte documenten op en verstuur direct naar de Douane voor akkoord.

  Profiteer van onze juistheidscheck. In no-time heeft u alle rechtsgeldige documenten en kan de export beginnen!

  CARGO diensten aanvragen

  Voordelen van online uitvoeraangifte:

  • Gebruiksgemak: onze applicatie is eenvoudig te gebruiken en alles is snel terug te vinden;
  • Snel: een document aanmaken via de applicatie is in slechts enkele minuten gedaan.
  • Direct statusinzicht: nooit meer achter uw aanvraagstatus aan bellen, dit is direct zichtbaar.
  • Administratie: 100% sluitend! Dus heeft u altijd recht op het BTW-nultarief, zodra het document is gescand en u een Confirmation of Exit heeft.
  • Kosten besparen: door automatisering bieden wij onze diensten, applicatie en service zeer scherp aan.
  • Tijd besparen: geen ritjes meer naar de douane, maar uw aangifte direct vanaf de desktop of tablet.

  Gebruik van de douaneapplicatie en de kosten

  Als douane-expert hebben wij software ontwikkeld, waarmee digitaal aangifte gedaan kan worden bij de douane. Wij stellen deze software ook beschikbaar aan onze abonnees. Maakt u vaker documenten aan? Dan is het douaneabonnement erg interessant, aangezien de prijs per document dan een stuk scherper is. Het abonnement is uiteraard per maand opzegbaar. De applicatie werkt op een natuurlijk manier, waardoor het maken van een export- of douanedocument een ‘eenvoudige invuloefening’ is. Zo bespaart u tijd en geld voor ieder export- en douanedocument dat u maakt. Vraag direct toegang tot de applicatie aan.

  EORI-nummer

  Een EORI-nummer is een must mocht u willen exporteren. EORI staat voor Economic Operators Registration and Identification. Dit nummer zorgt ervoor dat iedereen op dezelfde wijze geïdentificeerd kan worden, in alle landen. Het EORI-nummer wordt afgegeven door het land waar de onderneming is gevestigd.

  AEO-certificaat

  AEO-certificering

  Wij hebben het AEO-certificaat Douane (Authorised Economic Operator). Na een strenge procedure heeft de Nederlandse douane Cargo de certificering C (douanevereenvoudiging) toegekend. Het AEO-certificaat is een internationale erkenning. Uiteraard brengt dit voordelen met zich mee. Denk aan snellere verwerking, voorrang bij controles en veel tijdbesparing! Lees meer over AEO-certificering.