RDW kentekens

Als Nederlands bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in de administratieve afhandeling van exportdocumentatie. Met name als het gaat om het transport van voertuigen naar het buitenland, bent u bij ons aan het juiste adres. Aan onze balie in Apeldoorn kunnen wij dan ook de volgende RDW diensten voor u afhandelen:

De ervaren medewerkers van Cargo Automotive regelen snel en vakkundig de RDW kentekens en uitvoerverklaringen die u nodig heeft om uw voertuigen probleemloos te kunnen exporteren naar het buitenland.

Waar moet u op letten bij de aanvraag van RDW kentekens?

Bij de export van een of meerdere voertuigen, dient u er rekening mee te houden dat voor afgifte van RDW kentekens elk voertuig over een geldige APK dient te beschikken. De RDW kentekens voor uitvoer zijn maximaal 14 dagen geldig, tenzij de APK van het betreffende voertuig eerder verloopt. Is de APK bijvoorbeeld nog maar 10 dagen na de uitvoerdatum geldig, dan is het uitvoerkenteken ook nog slechts 10 dagen geldig. Wij nemen de administratieve afhandeling van RDW kentekens voor onze rekening, zodat u er verder geen omkijken naar heeft.

RDW kentekens plus verzekering

Vanaf het moment dat de kentekenregistratie van een voertuig in verband met uitvoer bij de RDW is beëindigd, is het niet meer toegestaan om met dit voertuig op de openbare weg te rijden. U mag er nog uitsluitend mee rijden als het voertuig is voorzien van tijdelijke RDW kentekens. Gaat u rijden met een voertuig dat voorzien is van tijdelijke RDW kentekens, dan bent u ook wettelijk verplicht om een WA-verzekering voor het voertuig af te sluiten. Via Cargo Automotive kunt u tegelijk met de RDW kentekens een voordelige WA-verzekering voor 14 dagen afsluiten.

Cargo Automotive verzorgt ook RDW transitokentekens

Een transitokenteken kunt u gebruiken voor het doorvoeren van voertuigen die nog nooit een (Nederlands) kenteken hebben gehad. Met dergelijke RDW kentekens kunt u de doorvoer van voertuigen binnen Europa en daarbuiten regelen, want een transitokenteken is wereldwijd geldig. Om in aanmerking te komen voor een transitokenteken moet het betreffende voertuig zich in wel Nederland bevinden. Een transitokenteken kunt u echter niet gebruiken om voertuigen vanuit het buitenland naar Nederland te vervoeren. Neem vrijblijvend contact met ons op als u voertuigen wilt doorvoeren en RDW kentekens nodig heeft. Wij kunnen u ook van dienst zijn als u van plan bent om voertuigen vanuit het buitenland naar Nederland te vervoeren.

Bestel uw RDW kentekens bij Cargo Automotive voor een scherpe prijs

Wilt u meer weten over het aanvragen van RDW kentekens, bel of mail ons dan: +31(0)55 533 94 43 of automotive@car-go.nl.

Op onze website vindt u alle informatie over RDW kentekens en de overige diensten waarvoor u bij ons ook terecht kunt. Onze kracht ligt in de persoonlijke aandacht die wij altijd aan onze klanten schenken. Bij Cargo weet u nog wie u aan de lijn heeft en wordt u nooit van het kastje naar de muur gestuurd. Wij staan gewoon voor u klaar op het moment dat u RDW kentekens nodig heeft of gebruik wilt maken van een van onze andere expertises.