Auto importeren

Wilt u een auto importeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij importeren jaarlijks honderden auto’s, zowel nieuw als tweedehands, uit de gehele wereld en voorzien deze van een Nederlands kenteken.

Importeren van auto’s

Bij het importeren van auto’s komt veel kijken. Nadat u een voertuig in het buitenland gekocht heeft moet u aan verschillende eisen voldoen voordat u daadwerkelijk met uw geïmporteerde auto in Nederland mag rijden. U moet de auto transporteren, invoerrechten betalen, voorzien van een kenteken, bpm aangifte doen, een tijdelijke verzekering hebben om de auto te laten keuren, de auto tenaamstellen en diverse formulieren invullen. Wij kunnen u helpen met dit gehele traject of een deel daarvan.

LAAT CARGO INTERNATIONAL UW AUTO IMPORTEREN

De kosten variëren per voertuig en land van herkomst. Uw auto op Nederlands kenteken kan super snel en eenvoudig door Cargo International worden geregeld! Druk op onderstaande knop om direct met uw importtraject te beginnen.

Bpm voor geïmporteerde auto’s

Voor een groot aantal voertuig categorieën moet u bpm afdragen. Dit geldt ook voor voertuigen die u zelf importeert. Om de bpm van geïmporteerde auto’s te berekenen heeft u de juiste instrumenten nodig. Voor uw geïmporteerde auto kunnen wij de meest gunstige bpm berekening maken, inclusief onderbouwing. De bpm wordt altijd binnen de gestelde richtlijnen van de Belastingdienst berekend. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt én dat u nooit achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan.

Voordelen Cargo International

  • Het gehele import traject kan worden verzorgd, van administratie en vervoer tot levering voor uw deur.
  • Door nauwe samenwerking met de douane en het RDW kan een snelle doorlooptijd worden verzekerd.
  • Wij ontzorgen u van de administratieve rompslomp m.b.t. de import- auto’s.
  • Snel, efficiënt, betrouwbaar en tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen?

Of wilt u direct een auto importeren?
Neem dan contact met ons op.