Auto importeren

Wilt u een auto importeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Iedere auto is uniek en geen enkele stap van het importproces is met een snelle online calculator of eenvoudige handeling optimaal uit te voeren. Wij kunnen iedere stap van het importproces voor u uit handen nemen en met de grootste precisie uitvoeren. Zo bespaart u, door onze focus op details. Wij vergelijken meerdere BPM-berekeningen, zodat u zeker bent van de meest optimale berekening en aangifte.

Wij kunnen u waar dit nodig is ontzorgen en indien gewenst het gehele importproces uit handen nemen!

Importkeuringen & mogelijkheden

Bij het plannen van de importkeuringen komt van alles kijken. Wij zijn volledig op de hoogte van alle voorwaarden en regels en kunnen het gehele proces voor u uit handen nemen.

Voor transport (of het nu gaat om import of export) is eveneens van alles mogelijk met onze tijdelijke kentekens. Denk aan Zoll kentekens (tot 1 jaar) of Oostenrijkse platen (21 dagen). Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op voor de voorwaarden en mogelijkheden.

Voordelen van Cargo International

Importeren van auto’s

Bij het importeren van auto’s komt veel kijken. Nadat u een voertuig in het buitenland heeft gekocht, moet aan verschillende eisen worden voldaan. Dan pas mag u daadwerkelijk met uw geïmporteerde auto in Nederland mag rijden. U moet de auto transporteren, invoerrechten betalen, voorzien van een kenteken, BPM-aangifte doen, een tijdelijke verzekering hebben om de auto te laten keuren, de auto tenaamstellen en diverse formulieren invullen. Wij kunnen u helpen met dit gehele traject of een deel daarvan.

LAAT CARGO INTERNATIONAL UW AUTO IMPORTEREN

De kosten variëren per voertuig en land van herkomst. Uw auto op Nederlands kenteken kan super snel en eenvoudig door Cargo International worden geregeld! Druk op onderstaande knop om direct met uw importtraject te beginnen.

BPM voor geïmporteerde auto’s

Voor een groot aantal voertuigcategorieën moet u BPM afdragen. Dit geldt ook voor voertuigen die u zelf importeert. Om de BPM van geïmporteerde auto’s te berekenen, heeft u de juiste instrumenten nodig. Voor uw geïmporteerde auto kunnen wij de meest gunstige BPM-berekening maken, inclusief onderbouwing. De BPM wordt altijd binnen de gestelde richtlijnen van de Belastingdienst berekend. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt én dat u nooit achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan.

Komt u er niet helemaal uit? Neem direct en vrijblijvend contact met ons op.

Uw bericht*