Auto import Duitsland

De kwaliteit van Duitse auto’s is wereldwijd onovertroffen en staat voor degelijkheid, luxe en betrouwbaarheid. Bijkomend voordeel is dat de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s in Duitsland een stuk lager zijn dan in Nederland. Niet voor niets dat bedrijven en particulieren op zoek zijn naar manieren om een auto uit Duitsland te importeren. Er komen echter nogal wat administratieve handelingen kijken bij het importeren uit Duitsland.

De auto’s moeten in Duitsland worden afgemeld. Vervolgens moeten deze in Nederland bij de RDW worden aangemeld, gekeurd en worden toegelaten tot het Nederlandse wegennet. Vergeet daarbij de wettelijke verzekeringen niet. Verder krijgt u te maken met het invullen van diverse in- en uitvoerdocumenten en de bpm-berekening in Nederland, maar ook in Duitsland. Ook de aanvraag van tijdelijke kentekens en kentekenbewijzen voor auto import Duitsland hoort hierbij. Cargo International kan alles hiervoor uit handen nemen, bekijk onze importpakketten eens.

Kosten auto importeren

De kosten variëren per voertuig en land van herkomst. Uw auto op Nederlands kenteken kan al vanaf €495,-. Druk op onderstaande knop om direct met uw import te starten.

Administratieve ondersteuning bij auto import uit Duitsland

De administratieve handelingen bij een succesvolle auto import Duitsland kunnen al snel overweldigend op u overkomen, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. Cargo International neemt daarom het administratieve werk graag voor u uit handen. We verzorgen indien gewenst het hele importtraject en staan altijd klaar voor begeleiding wanneer u dat nodig heeft.

Cargo International bemiddelt als tussenpersoon bij het vervoer van uw auto vanuit Duitsland naar Nederland. Een auto importeren uit Duitsland wordt zo een aantrekkelijke optie, zonder dat het u veel inspanning hoeft te kosten. U heeft meer tijd beschikbaar om geschikte auto’s te zoeken en u verzekert zich ervan dat u zich over de correcte administratieve afhandeling geen zorgen hoeft te maken.

Traject auto import Duitsland volledig verzorgd

Cargo International helpt u graag bij het volledige traject van auto import Duitsland. Wij zijn gespecialiseerd in de administratieve dienstverlening van exportdocumentatie ter ondersteuning van de transport van voertuigen naar binnen- en buitenland. We helpen u graag bij de afhandeling van uw auto import Duitsland, zodat u onbezorgd op zoek kunt gaan naar de beste Duitse auto’s voor verkoop in Nederland. Bekijk onze importpakketten.

    Komt u er niet helemaal uit? Neem direct en vrijblijvend contact met ons op.

    Uw bericht*