Over Cargo International

Cargo International is een moderne, klantgerichte dienstverlener op het gebied van verschepen, het importeren en het exporteren van voertuigen en andere goederen. Wij verzorgen uw internationale transport en wij zorgen ervoor dat u voldoet aan alle administratieve verplichtingen die daarbij komen kijken.

Cargo is opgericht in 1997 en is een familiebedrijf waarbij een praktische insteek en nuchter, zakelijk verstand altijd de basis blijven. Bevlogenheid per terrein zorgt ervoor dat wij op al deze terreinen nationaal en internationaal vooraan meelopen of zelfs marktleider zijn. Om deze positie te behouden wordt voortdurend geïnnoveerd in toepassingen, producten en processen.

Bekijk hier ook onze nieuwsberichten of de vacatures. Via ons contactformulier kunt u ons altijd bereiken voor vragen over import, export en shipping. Maar uiteraard ook voor een vrijblijvende prijsopgave.

Cargo international is trots om sinds mei 2019 AEO-gecertificeerd te zijn. Lees hier meer over onder groep ‘certificaten’. Dit certificaat is de beloning voor hard werken en op de juiste manier zakendoen. Een certificaat vanuit de Douane. Ook is Cargo RDW-erkend.