Particulieren

Naast de zakelijk dienstverlening is Cargo International er uiteraard ook voor particulieren. Cargo International staat altijd klaar voor al uw vragen over import, export, verschepen, bpm-berekeningen en kentekenplaten.

Cargo International biedt alle typen kentekenplaten die voor de Nederlandse markt mogelijk zijn. Iedereen kan direct bij Cargo International terecht voor de gewenste kentekenplaten. Bijna alle platen worden direct klaargemaakt en kunt u meteen meenemen, als u alle documenten bij u heeft. Denk hierbij aan de gele kentekenplaten voor voertuigen, witte platen voor aanhangers en fietsendragers of brommer- en scooterplaten. Bekijk ons aanbod.

Importdiensten

Cargo International kan u in het gehele importproces ontzien en u adviseren over de meest ingewikkelde vraagstukken. Van het transport naar Nederland, de RDW-keuringen, opmaken van de bpm-aangifte en de aanlevering van het Nederlandse kenteken, alles kan Cargo International verzorgen. Of het nu gaat om uw droomauto binnen Europa of daarbuiten, Cargo International regelt het voor u! Importauto’s blijven aantrekkelijk om aan te kopen. Echter haken velen af doordat er vele administratieve handelingen bij komen kijken. Dat hoeft nu dus niet meer!

Doe een bpm-calculatie of bekijk onze importpakketten voor een overzicht van de mogelijkheden.

 

Vignetten & milieustickers

Gaat u naar Duitsland dan heeft u kans dat een milieusticker een vereiste is. Deze vindt u bij ons in de webshop. Maar ook als u op vakantie gaat naar Zwitserland of naar Italië via Zwitserland heeft u een Zwitserland vignet nodig en deze vindt u in onze webshop. Voor het Oostenrijk vignet kunt u terecht bij ons aan de balie in Apeldoorn.

Bekijk het overzicht op de pagina Vignetten & milieustickers

Heeft u vragen?

Of wilt u gebruikmaken van één van onze diensten?
Neem dan contact met ons op.