Vignetten en milieustickers

In onze webshop én bij ons aan de balie verkopen wij milieustickers en vignetten. Deze heeft u in de Umweltzones in Duitsland en op autosnelwegen van Zwitserland en Oostenrijk nodig. Dus gaat u op vakantie naar één van de mooie, sfeervolle Duitse steden? Of op een wandel- of skivakantie in Oostenrijk of Zwitserland? Bestel dan direct en snel het benodigde vignet bij ons in de webshop van Cargo International. Ook als u via de Oostenrijkse snelwegen of via Zwitserland reist heeft u een vignet nodig. Bijvoorbeeld naar u vakantiebestemming in Italië, Slovenië of Kroatië.

Kies hier de milieusticker of het gewenste vignet:

Vóór 17:00 besteld is dezelfde dag nog met de post verzonden. Direct nodig? Ze zijn ook van maandag tot en met vrijdag bij ons aan de balie te verkrijgen. Kijk hier voor onze openingstijden.

Vakantie naar Italië

Gaat u op vakantie naar het prachtige Italië, dan loopt de route naar veel van de populairste regio’s en steden via Zwitserland. Voorkom dat u onvoorbereid op weg gaat en begin volledig ontspannen aan de vakantie, bestel in Nederland alvast het Zwitserland vignet. Een snel overzicht van de meest populaire regio’s en steden, waarvoor de ideale route door Zwitserland loopt, vindt u hier.

Stedentrip in Duitsland

Gaat u op stedentrip in Duitsland? Denk aan de milieusticker. In veel Duitse steden geldt een milieuzone, hier mag u alleen in met een geldige milieusticker (Umweltplakette). Een snel overzicht van de populairste Duitse steden met een milieuzone vindt u hier. Op de pagina vindt u ook een link naar nog meer milieuzones mocht u nog twijfelen.