CARGO steunt VASS Nederland

VASS Nederland is het nieuwe collectief voor (onafhankelijke) autobedrijven. VASS komt op voor de belangen van de autobedrijven en vormt de gezamenlijke stem van haar leden. Alles met als doel de beste voorwaarden voor de autobedrijven te creëren bij portalen en leveranciers.

Wij, Cargo International, steunen het initiatief van VASS, omdat VASS net als CARGO de belangen van de autobedrijven hoog in het vaandel heeft staan.

Over VASS Nederland

Mirjam van VASS beschrijft de visie van VASS: “Frustraties omzetten naar zekerheden, dat is waar het in de eerste plaats om draait. Denken in mogelijkheden en opties door de verbinding met elkaar vast te houden. Daarnaast je eigenheid te behouden als ondernemer maar een gezamenlijk doel nastreven; inspraak op de belangrijke momenten bij de grotere partijen. Denk aan de online portals, verzekeringen, energie, onderdelen leveranciers, accountants, invoer programma’s en ga zo maar door. Ieder automotive ondernemer is uniek en dat is VASS dus ook; wij laten de persoon achter de onderneming zien en horen bij de grotere partijen. Tevens zijn wij laagdrempelig en wij zijn er voor iedereen; klein of groot, iedereen is welkom!”

Deelnemen aan VASS

Bent u geïnteresseerd in deelname aan VASS, meld u dan aan via onderstaande knop.

VASS uitleg